Bell Schedules » Pep Rally Bell Schedule

Pep Rally Bell Schedule

Pep Rally Bell Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
1st Period 8:55 AM 9:45 AM 50 min
2nd Period 9:50 AM 10:40 AM 50 min
3rd Period 10:45 AM 11:35 AM 50 min
4th Period 12:10 PM 1:15 PM 65 min
A Lunch 11:35 AM 12:05 PM 30 min
4th Period 11:40 AM 12:10 PM 30 min
B Lunch 12:10 PM 12:40 PM 30 min
4th Period cont... 12:45 PM 1:15 PM 30 min
4th Period 11:40 AM 12:45 PM 65 min
C Lunch 12:45 PM 1:15 PM 30 min
5th Period 1:20 PM 2:10 PM 50 min
6th Period 2:15 PM 3:05 PM 50 min
7th Period 3:10 PM 4:00 PM 50 min
Per Rally 4:05 PM 4:30 PM 25 min